Кадър Нова твИздирват собственикът на бившата фабрика за вар край Горна

...
Кадър Нова твИздирват собственикът на бившата фабрика за вар край Горна
Коментари Харесай

Издирва се собственикът на бившата фабрика за вар, където вчера 10-годишно момченце се удави

Кадър Нова тв

Издирват притежателят на някогашната фабрика за вар край Горна Оряховица, където през вчерашния ден 10-годишно момче се удави. Инцидентът станал в басейн за преправка на химикали, който бил цялостен с дъждовна вода. Изоставеното дружество е разградено и напълно налично и в този момент общината търси притежателя му.

Уставохме, че собстевникът на парцела, земята и постройките е компания, закупила парцела през 2014 година. Собственикът на компанията е със седалищен адрес Перник. Това разяснява пред Нова тв Тодор Джуров, представител на община Горна Оряховица.



Все още не сме намерили притежателя, с цел да им връчим наставление да се обезопаси обекта. Назад във времето е имало наставления, само че притежателите са се сменяли, разяснява той.

Собственикът на компанията не си е плащал налозите, по тази причина ние бяхме завели дело. Ако не се отрият притежателите, с цел да им се връчат предписанията, би трябвало да им изпратим писмо по пощата. Към момента има дело за неплатени налози, уточни Джуров.

Многократно съм идвал на обекта, защото стават обири отсам, унищожават се постройките, добави той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР